Devenii pot vota cele mai frumoase grădini şi balcoane cu flori din oraş

Devenii pot vota cele mai frumoase grădini şi balcoane cu flori din oraş

Primăria Municipiului Deva premiază cele mai frumoase zone cu flori amenajate de locuitorii oraşului, în cadrul concursului „Deva înfloreşte!”, care are ca scop conştientizarea opiniei publice asupra păstrării curăţeniei şi înfrumuseţării spaţiilor verzi care ne înconjoară.
Competiția se desfăşoară în perioada 3 aprilie–30 iulie 2017 şi va cuprinde 3 secţiuni:
– cel mai frumos balcon cu flori;
– cea mai frumoasă grădină cu flori;
– cea mai frumoasă zonă cu flori din jurul blocurilor.
Toţi cei care doresc să se înscrie în concurs trebuie să trimită pe adresa relatii.presa@primariadeva.ro un set de 3 fotografii cu aranjamentele florale din balcon, din grădină sau din zona aflată în jurul blocului, împreună cu adresa, numele şi numărul de telefon, până în data de 14 iulie 2017.
Imaginile pot fi aduse şi direct la sediul Primăriei Municipiului Deva (Piaţa Unirii, nr. 4), la Centrul de informare a cetăţeanului, în format electronic.
Toate fotografiile trimise de participanţii la concurs vor fi postate pe site-ul Primăriei Municipiului Deva.
Pentru fiecare secțiune vor fi acordate 3 premii. Câştigătorii vor fi desemnaţi de cetăţeni, prin vot online, pe site-ul www.primariadeva.ro, în perioada 15-31 iulie 2017.
Numele câştigătorilor va fi anunţat pe site-ul Primăriei Municipiului Deva, pe pagina de Facebook a instituţiei şi în presa locală, în data de 3 august 2017.

Recomandari

Alte Articole