Doi bărbați din Deva sunt cercetați pentru furt calificat

Hunedoara: Minoră lăsată nesupravegheată, lovită de o mașină

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Deva efectuează cercetări faţă de doi bărbaţi din municipiul Deva, în vârstă de 31 şi 35 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.
Cei doi au fost depistaţi în flagrant în data de 04.10.2019, în jurul orei 04:00, pe o stradă din municipiul Deva, de către o patrulă a Poliţiei Locale Deva şi conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Deva, pentru cercetări.
Bărbaţii aveau asupra lor mai multe bunuri provenite din comiterea unei infracțiuni de furt calificat. Poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor, că aceştia au spart geamul unui bar din Deva, iar după ce au sustras din interior mai multe sticle de băuturi alcoolice şi pachete de ţigări, au sustras şi un coș metalic de gunoi (provenit din mobilierul stradal), pe care îl foloseau pentru a transporta bunurile sustrase.
În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii Biroului Investigații Criminale Deva au luat faţă de cei doi măsura preventivă a reținerii, pe 24 de ore, iar ulterior, Judecătoria Deva a dispus, faţă de aceştia, măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.
Cei doi au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției Municipiului Deva, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii lor activităţi infracţionale.

Recomandari

Alte Articole