Doi bătrâni din Petroșani au fost victimele unor escroace

Doi hoți din Petrila au furat un telefon în valoare de 1075 lei. Prejudiciul a fost recuperat

În data de 02.05.2014, în jurul orei 14:00, la Poliţia Municipiului Petroşani s-a prezentat un bărbat în vârstă de 71 de ani, din Petroșani, care a sesizat faptul că în jurul orei 12:00, la domiciliul său s-au prezentat trei persoane de sex feminin, care s-au recomandat drept reprezentante ale unui lanţ de magazine și care ofereau spre vânzare produse cosmetice la prețuri promoționale.
Cele trei persoane i-au oferit bărbatului un card de fidelitate sub pretextul că va putea beneficia de produse gratuite însă, profitând de neatenția acestuia, i-au sustras suma de 2.500 lei, ce se afla într-un plic, într-un dulap din sufragerie.
Tot în data de 02.05.2014, în jurul orei 19:05, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată de către o femeie în vârstă de 95 de ani, din municipiul Petroșani, despre faptul că în data de 02.05.2014, în jurul orei 18:45, la domiciliul său s-a prezentat o persoană de sex feminin care s-a recomandat ca fiind reprezentantă a unui lanţ de magazine și care i-a oferit spre vânzare produse cosmetice la prețuri promoționale.
După ce suspecta a părăsit locuința, persoana vătămată a constatat lipsa sumei de 15.000 lei, sumă pe care o păstra într-o cutie din carton, în dormitor.
În ambele cauze s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cercetările fiind continuate de către polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale, în vederea identificării persoanelor suspecte și a recuperării prejudiciului.

Recomandari

Alte Articole