Doi jandarmi hunedoreni au primit ,,Emblema de merit Acțiuni umanitare” clasa I

Doi jandarmi hunedoreni au primit ,,Emblema de merit Acțiuni umanitare” clasa I

În conformitate cu Ordinul inspectorului general al Jandarmeriei Române nr. 763 din 15 martie 2018, i s-a acordat ,,Emblema de merit Acțiuni umanitare” clasa I, plutonierului adjutant SZABO VALENTIN, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Hunedoara, pentru meritele deosebite dovedite pe timpul participării la intervenții în situații de urgență.
Subofiţerul a participat la mai multe acțiuni de intervenție în mediul montan, ce au condus la salvarea de vieți omenești.

În conformitate cu Ordinul inspectorului general al Jandarmeriei Române nr. 766 din 15 martie 2018, i s-a acordat ,,Distincția de serviciu pentru îndeplinirea în condiții deosebite a misiunilor încredințate”, plutonierului major MĂGDUȚ PAUL ANDREI, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Hunedoara, pentru faptele deosebite săvârșite pe timpul îndeplinirii misiunilor.
Subofiţerul s-a remarcat prin modul în care a acţionat în numeroase misiuni de căutare, salvare-evacuare a unor persoane aflate în dificultate în masivele muntoase.

Recomandari

Alte Articole