Doi motocicliști s-au ciocnit în Simeria. Unul dintre ei a fost rănit grav

Orăştie: Reţinuţi de poliţişti după ce au tâlhărit un minor

În data de 10.09.2017, în jurul orei 11:05, un bărbat de 38 de ani, din județul Arad, în timp ce conducea un motociclu pe D.N.7, pe raza orașului Simeria, din direcția Sebeș — Deva, din cauza faptului că nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de motociclul condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Arad, în momentul în care acesta a încetinit, cele două vehicule au intrat în coliziune, cei doi motocicliști cazând pe partea carosabilă.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a motociclistului care a produs evenimentul rutier și rănirea ușoară a celuilalt conducător auto.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pentru a nu fi implicați în evenimente rutiere, polițiștii le recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcție de starea carosabilului, să mărească distanța de siguranță în mers și să folosească luminile de întâlnire, pentru a fi mai vizibili în trafic.

Recomandari

Alte Articole