Doi tineri din Lupeni au furat un autoturism

La data de 02 mai 2022, Poliţia Municipiului Lupeni a fost sesizată de un bărbat din Lupeni, despre faptul că, în noaptea de 01\02.05.2022, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar în urma investigațiilor efectuate au reușit identificarea a doi tineri, în vârstă de 19 şi 21 de ani, ambii din Lupeni, bănuiţi de comiterea infracţiunii reclamate.
Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au mai stabilit că cei doi, în cursul aceleiaşi nopţi ar mai fi sustras mai multe scule de mână (chei fixe și tubulare) și un compresor auto, dintr-un autoturism parcat pe raza municipiului Lupeni.
Cei doi şi-au recunoscut fapta şi au indicat locul unde au abandonat autoturismul sustras (respectiv pe un drum forestier de pe raza municipiului Vulcan), maşina fiind, astfel, recuperată şi predată persoanei vătămate.
În cauză, poliţiştii vor continua cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, iar faţă de tânărul de 19 ani au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore, acesta urmând să fie prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole