Dumitru Tâlvescu își lansează o nouă carte

Biblioteca Judeteana „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva continua seria lansarilor de carte cu recentul roman CARUL CU AUR de Dumitru TALVESCU, aparut la Editura „EMIA” din Deva, editura care nu face rabat de la calitate, aparitia acestui volum fiind o garantie a faptului ca este un volum valoros. Lansarea va avea loc in ziua de 13 iunie 2013, ora 17.00, in incinta Deva Mall, etajul patru, Salle d’Or.

Dumitru Talvescu si-a facut debutul in literatura in anul 1973, in ziarul „Gazeta Gorjului”. Pana in anul 1986 a activat in cadrul cenaclului „Columna” din Targu Jiu, alaturi de scriitori locali cum ar fi Aurel Antonie, Adrian Fratila, Gelu Birau, Spiridon Popescu si altii.
In cinci ani Dumitru Talvescu a scris sase carti foarte bine primite de cititori fiind unul dintre prietenii apropiati ai Bibliotecii Judetene „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva.
Volumul ce va fi lansat vadeste un autentic talent de prozator, o forta epica bine condusa si o buna stapanire a actiunii si a dialogului, tehnica contrapunctului fiind exploatata cu succes. Actiunea romanului „Carul cu aur” se petrece atat in Romania anilor ’20, ’80 si ’90, in zonele Certejului si Sacarambului, bine cunoscute si indragite de autor, cat si in Viena acelorasi ani, loc de emigratie pentru unii eroi ai cartii.
Cu prilejul acestei lansari de carte, autorul se va intalni cu cititorii si va oferi autografe.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole