După vânzări record de bilete şi o primire călduroasă la Piteşti, Constanţa şi Iaşi, după participarea la TIFF, în cadrul Zilelor Filmului Românesc, după un succes răsunător la Tg Mureş şi Braşov, echipa #Selfie vine la Hunedoara. Astfel, fanii hunedoreni vor avea ocazia de a-i întâlni pe actorii Crina Semciuc, Levent Sali, Alex Călin şi Vlad Logigan.

La cererea fanilor din Hunedoara, #Selfie va fi proiectat marţi, 17 iunie, de la ora 21,30, pe Stadionul Michael Klein, în cadrul Caravanei Metropolis – Cinema în aer Liber. Spectatorii vor avea ocazia de a-i întâlni pe protagoniştii filmului, vor primi autografe şi se vor face multe selfie-uri!

O premieră pentru peisajul cinematografic românesc şi debutul în lungmetraj al Cristinei Iacob, super-comedia #Selfie a fost, încă de la primul spectacol, primită cu entuziasm de publicul de toate vârstele, demonstrând că abordarea fresh, subiectul actual şi mai ales buna-dispoziţie pe care filmul o degajă sunt exact ingredientele pe care spectatorii le aşteptau de la un film autohton. La foarte scurt timp de la lansarea oficială, #Selfie a devenit deja un adevărat fenomen, fanii din întreaga ţară “întrecându-se” în a demonstra “cât de #selfie sunt”. Este rândul fanilor din Hunedoara!

Comparat cu fenomenul romanesc Liceenii din anii ‘90, filmul #SELFIE este o producţie MediaPro Pictures şi Zazu Film, distribuită de către Zazu Film şi regizată de Cristina Iacob. În rolurile principale vor putea fi urmăriţi tinerii Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali şi Alex Călin. Alături de aceştia, distribuţia filmului este completată de actori titraţi ca Răzvan Vasilescu, Florin Călinescu, Alina Chivulescu şi Răzvan Fodor. Nu lipsesc nici vedete precum Smiley, Alex Velea, Mihaela Rădulescu, Dan Chişu sau George Vintilă care aduc un plus de nuanţe comediei prin scurtele lor intervenţii.

#SELFIE spune povestea a trei adolescente, absolvente de liceu, pentru care marea aventură a vieţii lor începe cu o escapadă la mare. În loc să stea acasă şi să înveţe pentru BAC, Yasmine (Crina Semciuc), Roxi (Olimpia Melinte) şi Ana (Flavia Hojda) sunt hotărâte să se distreze şi să uite de responsabilităţi în ultimele 2 zile dinainte de examenul maturităţii, iar asta înseamnă să încalce orice regulă şi să facă tot ce le trece prin cap, fără să ţină cont de consecinţe. Vor libertate, adrenalină şi dragoste de-o vară, iar cei trei tineri pe care îi agaţă la mare par mai mult decât dispuşi să le ofere tot ce-şi pot imagina.

foto: cinemarx.ro