Atmosfera medievală revine la Castelul Corvinilor în perioada 29 – 31 august 2014, la cea de-a II-a ediție a Carnavalului Medieval de la Hunedoara.
Asociația pentru Promovarea Istoriei României și Primăria Municipiului Hunedoara au pregătit trei zile în care tradițiile și legendele locului, arta și gastronomia secolului al XV-lea vor însufleți Castelul Corvinilor.
Veți găsi la curte, pe tot parcursul evenimentului, ateliere meșteșugărești (olărit, pielărie, țesătură), ateliere de dansuri și jocuri medievale (Curtea Comedianților), concerte de muzică medievală (Truverii, Lupus Dacus) și mini-spectacole ( teatru – trupa Skepsis, teatru de păpuși – compania MAG, Ordinul Cavalerilor, parada costumelor).

Respectând structura primei ediții a Carnavalului, seara de sâmbătă este destinată spectacolului de teatru “Credință și Sânge”, care duce mai departe povestea lui Iancu de Hunedoara și îi are în prim plan pe Dan Condurache, Eugenia Șerban, Corneliu Ulici, Denis Ștefan, Octavian Strunilă, Diana Dumitrescu, Dimitrii Bogomaz, Dana Rotaru și Horea Suciu, iar duminică, Horia Vîrlan vă așteaptă la un demo culinar cu rețete de poveste.