Expoziția “Gastronomia istorică, între știință și reenactment”, găzduită de Muzeul Castelul Corvinilor,

Expoziția "Gastronomia istorică, între știință și reenactment", găzduită de Muzeul Castelul Corvinilor,

Vernisarea expoziției “Gastronomia istorică, între știință și reenactment” a avut loc astăzi, la Muzeul Castelul Corvinilor, în Bucătăria Garnizoanei.

Expoziția a fost realizată de către Muzeul Municipal “Ioan Raica” – parte a Centrului Cultural “Lucian Blaga”, în cadrul proiectului cu același nume, având ca parteneri: Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia şi Institutul de Cercetări Socio-Umane al Academiei Române, cu sediul în Sibiu.

Publicul prezent a avut ocazia să pătrundă în atmosfera secolelor XIV-XVI, iar cavalerii de Mühlbach și Hunedoara au asigurat partea de reenactment la acest eveniment.

Recomandari

Alte Articole