Femei bătute de bărbați în Simeria și Petroșani

Petroșenean reținut, după ce tâlhărit un bărbat în vârstă de 61 de ani

În data de 18.05.2020, în jurul orei 20:35, poliţiştii au fost sesizați despre faptul că o persoană a fost agresată la domiciliul său, din oraşul Simeria.
La fața locului, în cel mai scurt timp s-a deplasat un echipaj de poliție care a constatat că victima agresiunii este o femeie de 84 de ani, care locuiește în oraşul Simeria, împreună cu fiica și ginerele ei. Aceasta prezenta urme de lovituri la nivelul feței, iar fiica femeii a declarat că soțul ei, un bărbat de 58 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice a lovit-o cu pumnii în zona feței pe mama ei, care era imobilizată la pat (în urma unor afecțiuni medicale). Femeia a fost preluată de un echipaj medical, care a transportat-o la spital, pentru investigații medicale, în timp ce bărbatul a fost condus la sediul Poliției Oraşului Simeria, în vederea continuării cercetărilor, pe numele său fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe – raportat la violenţa în familie.
În urma administrării probatoriului, faţă de bărbat poliţiştii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, iar în cursul zilei de ieri acesta a fost prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva și Judecătoriei Deva, cu propunere de arestare preventivă.

În data de 20.05.2020, în jurul orei 00:40, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de o femeie în vârstă de 34 de ani, din Petroșani, cu privire la faptul că, în urma unui conflict verbal, a fost lovită de către soțul său, un bărbat de 33 de ani, din Petroșani.
După aplanarea stării conflictuale, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu faţă de bărbat.
Totodată, în cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violența în familie.

Recomandari

Alte Articole