Femeie din Aninoasa, înșelată prin „metoda accidentul”. Poliția a intervenit la timp

Ieri, Poliţia Oraşului Aninoasa a fost sesizată de către o femeie în vârstă de  42 de ani, din Aninoasa, care a reclamat faptul că a fost contactată telefonic de o persoană de sex masculin care s-a recomandat a fi ,,avocat”, şi care i-a spus că fiica ei a avut un accident de circulație în Spania, unde lucra, din care a rezultat decesul victime (un copil). Pentru care „avocatul” „să rezolve cazul”, a solicitat să i se trimite urgent suma de 3000, indicându-i la telefon un număr de cont deţinut de o altă persoană.

Partea vătămată a ridicat de la agenţia din Petroşani a unei unităţi bancare  suma de 9000 lei, lichidând astfel două depozite pe care le deţinea la acea unitate, sumă de bani pe care a virat-o ulterior în contul indicat de „avocat”.

Ulterior, partea vătămată a reuşit să ia legătura telefonic cu fiica ei, aflată în Spania, aceasta spunându-i că nu a comis nici un accident rutier şi că a fost înşelată.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de înşelăciune în vederea identificării  autorului. Din fericire, poliţiştii au reuşit blocarea contului în care au fost viraţi banii, astfel încât prejudiciul a fost recuperat integral.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole