Femeie fără adăpost din Deva, violată și tâlhărită

Un hoț de biciclete a fost identificat de polițiștii din Deva

În data de 09.08.2015, la ora 09:36, Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată de către personalul medical al Spitalului Judeţean Hunedoara-Deva, cu privire la faptul că în jurul orei 09:30, la Secția U.P.U. a fost adusă o persoană de sex feminin, în stare de inconștiență, care a fost victima unei agresiuni.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că victima este o femeie în vârstă de 40 de ani, din municipiul Deva, fără ocupație, cunoscută ca persoană fără adăpost.
Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că agresiunea a avut loc în noaptea de 08/09.08.2015, în jurul orei 04:00, în Piaţa Victoriei din municipiul Deva, într-o zonă neiluminată din apropierea clădirii Institutului de Proiectare Hunedoara.
În urma activităților de cercetare și investigare efectuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Deva și cei ai Serviciul de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Hunedoara, au fost identificați prezumtivii autori ai faptei. Aceştia sunt trei minori, dintre care doi în vârstă de 15 ani, din municipiul Deva și un minor în vârstă de 14 ani, din comuna Maieru, judeţul Bistrița Năsăud, care locuieşte fără forme legale în Deva, toți neșcolarizați.
Poliţiştii au stabilit că minorii au urmărit victima cu intenția de a o tâlhări, au agresat-o și au deposedat-o de bani și de o parte din obiectele pe care le avea asupra ei, iar unul dintre minori, în vârstă de 15 ani, a întreținut raporturi sexuale cu victima, după care au abandonat-o, aceasta rămânând în stare de inconștiență.
În cursul zilei de ieri, în urma unor percheziții domiciliare efectuate de poliţişti la locuințele minorilor, au fost recuperate o parte din bunurile sustrase de la persoana vătămată, iar minorii au fost conduşi la sediul Poliţiei, pentru audieri, urmând a fi supuşi unei expertize psihiatrice pentru stabilirea discernământului.

În cauză, poliţiştii vor efectua cercetări faţă de unul dintre suspecţi pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și tâlhărie calificată, iar faţă de ceilalţi doi pentru tâlhărie calificată și complicitate la viol.

Recomandari

Alte Articole