Florin Piersic revine la Deva

Florin Piersic revine la Deva cu ”Străini în noapte”- o piesă scrisă de Eric Assous și montată de Radu Beligan, în care joacă alături de Medeea Marinescu. Spectacolul va fi găzduit de Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, marți, 27 martie 2018, de la ora 19:00.
”Străini în noapte” este o comedie romantică fascinantă, despre seducție, minciună și timpul care ne transformă. Un spectacol cu două personaje în care aproape oricine se poate regăsi.
Subiectul piesei e comun la prima vedere, dar este totuși altceva decât ceea ce pare, la fel cum și personajele au cu totul altă identitate decât cea anunțată la început.
Până la final, piesa reușește să convingă publicul, pentru că întâmplările contradictorii prin care trec protagoniștii apar în scenariu cu un singur scop: acela de a schița drama unui tată care nu știe că are o fiică și a unei fiice care nu-și cunoaște tatăl.
Biletele pentru spectacol sunt puse în vânzare la prețul de 70 de lei, la agenția de bilete a Centrului Cultural ”Drăgan Muntean” din Deva și pot fi achiziționate de luni până joi, între orele 16:00-17:00, și sâmbătă, între orele 11:00-13:00.

Recomandari

Alte Articole