Furturi anchetate de polițiștii din Orăștie

În această dimineață, în jurul orei 03:00, o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliţiei Municipiului Orăştie a observat că rezervorul unui autotren oprit în parcarea unui local situat pe strada Unirii din Orăştie era deschis. Lângă autovehicul a fost găsit un recipient din plastic şi un furtun .

În urma activităţilor desfăşurate, au fost identificaţi COSMIN H., de 22 de ani şi GHEORGHE M., de 20 de ani, ambii din Orăștie, cu privire la care existau indicii că au încercat să sustragă motorină din autotrenul în cauză.

Cei doi tineri au fost conduşi la sediul poliției, fiind cercetaţi de către poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Aseară, în jurul orei 22:30, Poliţia Municipiului Orăştie a fost sesizată cu privire la faptul că în zona pieţei situate pe strada Mureşul din localitate, în apropierea  chioşcurilor, se află două persoane care au un comportament suspect.

Echipajul de poliţie care s-a deplasat cu operativitate la faţa locului i-a depistat pe  DRAGOȘ A., de 20 de ani şi CRISTIAN P., de 22 de ani, din Cugir, cu privire la care, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că au forţat sistemele de închidere, încercând să sustragă bunuri din două chioşcuri.

Faţă de persoanele în cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de furt calificat.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole