În data de 10 mai, în jurul orei 11:15, poliţiştii din municipiul Orăştie au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 64 ani din acelaşi municipiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în interiorul unui imobil, proprietatea unei cunoştinţe care este plecată în altă ţară, de unde au sustras mai multe bunuri.
În urma cercetărilor efectuate, în data de 13.05.2014, poliţiştii au identificat 3 suspecţi de comiterea furtului, cu vârste cuprinse între 19 şi 40 ani, din municipiul Orăştie, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.
În momentul de faţă suspecţii sunt cercetați în stare de libertate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Orăştie în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Ieri, în jurul orei 06:21, un tânăr în vârstă de 23 ani, din municipiul Orăştie, a sesizat faptul că persoane necunoscute i-au spart geamul de la una din portierele din față a autoturismului personal, iar din interior au sustras mai multe bunuri, creând un prejudiciu de 300 lei.

În urma cercetărilor efectuate, în cursul zilei de 13.05.2014, poliţiştii au identificat un bărbat în vârstă de 26 de ani, din municipiul Orăştie, suspect de comiterea infracţiunii de furt sesizate, iar bunurile sustrase au fost recuperate.