Ieri, în jurul orei 18.00, un bărbat în vârstă de 56 de ani, din municipiul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 687 E, pe direcţia de deplasare Hunedoara spre Teliuc, într-o curbă la dreapta a efectuat manevra neregulamentară de depăşire a unui autoturism, intrând astfel în coliziune cu un alt autoturism, care circula din sens opus şi era condus regulamentar de o femeie în vârstă de 42 de ani, din comuna Teliucu Inferior.
Traficul rutier a fost restricţionat aproximativ 20 de minute pe ambele sensuri de deplasare, până la finalizarea cercetării la faţa locului.
În urma evenimentului rutier au rezultat două victime rănite grav, respectiv conducătorul auto care s-a angajat în depăşirea neregulamentară şi pasagera care se afla pe scaunul din dreapta-faţă al autoturismului, fiind vorba de o femeie în vârstă de 53 de ani, din municipiul Hunedoara.
De asemenea, au fost rănite uşor şi persoanele din autoturismul care circula regulamentar. În autoturismul respectiv, pe lângă conducătoarea auto, se mai aflau alte două minore în vârstă de 9 ani şi 11 ani.
Victimele au fost transportate la Spitalul Municipiului Hunedoara pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Până la finalizarea cercetării la faţa locului, poliţiştii Biroului Rutier Hunedoara au fost sprijiniţi de jandarmii din cadrul IJJ Hunedoara, care au asigurat zona în care s-a produs accidentul.