Hunedoara: A ajuns la spital, în stare de inconștiență, după ce a fost bătut de prietenul de pahar

În data de 14.10.2013, la ora 08:25, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată telefonic despre faptul că în scara unui bloc situat pe strada Trandafirilor din Hunedoara se află o persoană în stare de inconştienţă. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă şi un echipaj SMURD care au transportat victima la U.P.U. Hunedoara. Poliţiştii au identificat victima ca fiind EMIL M., de 40 de ani. din municipiul Hunedoara, care a fost agresat de către o persoană necunoscută.
În urma verificărilor şi a investigaţiilor efectuate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara, a fost identificat şi depistat prezumtivul autor al agresiunii, în persoana lui DANIEL S., de 30 ani, din Hunedoara.
Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că victima şi agresorul se cunoşteau, iar conflictul a avut loc în jurul orei 04:00 în locuinţa agresorului, unde cei doi au consumat băuturi alcoolice. Conform concluziilor preliminare formulate de către medicul legist, viaţa victimei a fost pusă în pericol, motiv pentru care s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor, suspectul fiind reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, cu propunere de arestare preventivă.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole