Hunedoara: Atelier de creaţie pentru copii – CADOU PENTRU MAMA

Primăria municipiului Hunedoara organizează „Atelierul de creaţie pentru copii- CADOU PENTRU MAMA”! Acesta va fi locul unde copiii vor putea să înveţe lucruri noi şi să fie creativi realizând cu mânuţele lor flori lucrate manual din şerveţele multicolore.
Durata atelierului este de aproximativ 40 minute şi se face cu grupe de maxim 30 de copii, cu vârste cuprinse între 5 şi 10 ani şi însoţiţi de o persoană.
Pentru şcoli, grădiniţe şi grupuri organizate : participarea la atelier se face începând cu data de 24.02.2014, de luni până vineri, între orele 9-17 numai în baza unei programări efectuate prin formularul de înscriere, în limita locurilor disponibile. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica orele în funcţie de programări. Formularele se găsesc începând cu data de 01.02.2014 până în data de 17.02.2014 la Galeria de Arte din Hunedoara, pe pagina oficială de Facebook – Primăria municipiului Hunedoara sau pe site-ul www.primariahd.ro . Formularele se pot depune până în data de 17.02.2014 pe adresa de e-mail : cadoupentrumama@yahoo.com sau la Galeria de Arte de luni până vineri, între orele 8-13 si 17-20 .

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole