Au început lucrările în zona de produse lactate din Piața Obor, prin compartimentarea spațiului existent astfel: hol aprovizionare, produse lactate, brânză telemea și 4 boxe cu produse bio.
Se vor demonta pardoselile existente din mozaic și se vor înlocui cu gresie antiderapantă, se vor executa placaje de faianță albă pe toți pereții de compartimentare. Totodată, se vor executa lucrări privind refacerea instalației electrice și înlocuirea corpurilor de iluminat existente cu altele mai economice și cu consumuri reduse de energie electrică.
În vederea încălzirii/ răcirii spațiilor și pentru asigurarea unui microclimat interior în concordanță cu prevederile normelor de sănătate, se propune a se achiziționa și monta un sistem de aer condiționat alimentat 100% solar și un sistem de ventilație cu recuperare de căldură 95% (zona lactate și produsele bio trebuie să îndeplinească condiții specifice de calitate a aerului). Astfel, pentru zona lactate se prevede un sistem de încălzire/ răcire cu aparate de Aer Condiționat alimentat 100% solar și ventilare cu o baterie de încălzire/ răcire cu ventilator, care va avea rolul de ventilare al spațiilor din zona amintită prin intermediul unei tubulaturi de tip ALP (ventilație din panou de tip ALP care asigură o izolare termică ridicată și contribuie substanțial la economisire de energie).