Hunedoara: Reţinut de poliţişti după ce a furat 59.800 lei din locuinţa unor pensionari

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara l-au identificat pe GAŞPAR G., de 33 de ani, din comuna Pănet, judeţul Mureş, despre care au stabilit faptul că, în data de 28.06.2013, în jurul orei 10:45, a acostat un bărbat în vârstă de 81 de ani, din municipiul Hunedoara şi, prin metoda ,,împrietenirii”, i-a oferit spre vânzare un set de oale şi cuţite.
Partea vătămată l-a invitat pe suspect în locuinţa sa, și, în timp ce îi erau prezentate seturile cu oale, a scos un teanc cu suma de 60.000 lei, din care a plătit 200 de lei, iar restul de bani i-a lăsat pe masă, în camera unde se aflau. Suspectul a profitat de neatenția părții vătămate și a soției acestuia, în vârstă de 90 de ani și a sustras teancul cu cei 59.800 lei, după care a părăsit apartamentul.
Față de învinuitul GAŞPAR G. s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole