Hunedoara: Reținut pentru viol și corupere sexuală a minorilor

Orăștie: Depistat beat la volan

În data de 22.05.2016, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale şi cei ai Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara, în urma activităţilor desfăşurate, au identificat un suspect în vârstă de 35 de ani, din municipiul Hunedoara, cu privire la care au stabilit că, în data de 21.05.2016, a acostat şi ademenit o minoră în vârstă de 3 ani în scara unui bloc de locuinţe de pe strada Independenţei, din municipiul Hunedoara, faţă de care a comis infracţiunea de coruperea sexuală a minorilor. Poliţiştii au mai stabilit că suspectul a acostat în acelaşi loc o minoră în vârstă de 6 ani, asupra căreia a comis infracţiunea de viol. În ambele situaţii, agresorul a oferit minorelor sume de bani pentru a nu povesti cele petrecute.
În urma administrării probatoriului, în sarcina suspectului s-a reţinut comiterea infracţiunilor de viol şi corupere a sexuală a minorilor, ancheta vizând stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestuia.
Suspectul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. HUNEDOARA, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Recomandari

Alte Articole