Hunedorean reținut pentru act sexual cu minor și furt calificat

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale  din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara l-au identificat pe NICOLAE F., de 24 de ani, din Hunedoara, cu privire la care au stabilit că, în  noaptea de 05/06.06.2013, a întreţinut relaţii sexuale cu minora H.R., în vârstă de 14 ani, la locuinţa unchiului său, situată pe strada Independenţei din municipiul Hunedoara.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii au mai stabilit că, în data de  01.08.2013, suspectul a escaladat fereastra unui apartament situat la parterul unui  bloc de pe strada Ştrandului din Hunedoara şi  a sustras din interior un televizor tip plasmă, suma de 100 de lire sterline şi 400 de lei, precum şi o pereche de pantofi tip sport, cauzând un prejudiciu în valoare de 2.000 de lei.

În cursul zilei de ieri,  NICOLAE F. a fost pus sub învinuire pentru comiterea infracțiunilor de act sexual cu minor şi furt calificat şi a fost reținut  pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara cu propunere de arestare preventivă.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole