Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat un bărbat din România pe numele căruia era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea de infracţiuni de contrabandă şi grup infracţional organizat.

În data de 28.02.2018, în jurul orei 2.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei la ieşirea din ţară, Adrian T., în vârstă de 36 de ani, cetăţean român cu domiciliul în judeţul Hunedoara.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea de infracţiunii de contrabandă şi grup infracţional organizat şi are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani şi 6 luni.

În acest caz, persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.