Hunedorean, urmărit internaţional, identificat şi reţinut în Franţa

În data de 28.08.2013, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara au emis ordonanță de reținere pentru 24 ore pe numele lui CIPRIAN Ţ., de 24 de ani, din Hunedoara, cercetat pentru comiterea unei infracțiuni de furt calificat.
În urma probatoriului administrat, poliţiştii au stabilit că suspectul, în noaptea de 04.08.2013, împreună cu alţi doi co-autori a pătruns prin efracţie (forţare fereastră) într-o locuință situată la parterul unui bloc de locuinţe de pe strada Laminatorului din municipiul Hunedoara, de unde au sustras un computer și alte bunuri, cauzând un prejudiciu total în valoare de peste de 1.900 de lei.
Învinuitul a fost prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Hunedoara, care a dispus faţă de acesta măsura de a nu părăsi localitatea pentru o perioadă de 30 de zile.
În data de 02.09.2013, urmarea faptului că inculpatul nu a respectat una dintre obligaţiile stabilite prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, respectiv a luat legătura şi s-a întâlnit cu un alt inculpat cercetat în aceeaşi cauză, BOGDAN B., de 24 de ani, din municipiul Hunedoara, poliţiştii au propus faţă de acesta măsura arestării preventive, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, care a dispus măsura de a nu părăsi localitatea pentru o perioadă de 30 de zile, fiind dispuse aceleaşi obligaţii ca şi în măsura anterioară.
În data de 06.09.2013, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara au reuşit identificarea celui de al treilea suspect, BOGDAN L., de 24 de ani, din municipiul Hunedoara, cu privire la care au stabilit că a luat parte, în calitate de coautor, la comiterea infracţiunii de furt din locuinţă.
De asemenea, poliţiştii hunedoreni au mai stabilit că BOGDAN L. se află în localitatea Lyon-Franţa, sustrăgându-se urmăririi penale, motiv pentru care în data de 06.09.2013 s-a propus faţă de acesta măsura arestării preventive în lipsă şi emiterea unui mandat de urmărire internaţională.
Suspectul a fost identificat de către autorităţile franceze – care îl suspectează de comiterea unor fapte de furt pe teritoriul acestui stat – şi urmează a fi predat autorităţilor judiciare hunedorene, în vederea continuării cercetărilor şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole