ISU Hunedoara ne informeaza:

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă scoate la concursul de admitere – sesiunea 2012, 85 locuri, pentru nevoile unităţilor subordonate Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Administraţiei şi Internelor, astfel:
– Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – Bucureşti, Facultatea de Pompieri:
35 locuri – bărbaţi;
– Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, judeţul Prahova:
50 locuri subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă – bărbaţi

Durata studiilor la Facultatea de Pompieri este de 4 ani, în timp ce la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, durata studiilor este de 2 ani.
Cererile de participare/înscriere la concursurile de admitere la Facultatea de Pompieri se depun la structura de resurse umane a I.S.U. Hunedoara, până la data de 22 iunie 2012, iar pentru Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti până la data de 10 august 2012.
Informaţiile, necesare privind condiţiile de recrutare şi actele necesare pentru întocmirea dosarului, se pot obţine de la Biroul Resurse Umane al I.S.U. Hunedoara, situat în municipiul Deva, str. George Coşbuc, nr.26, de pe pagina oficială a inspectoratului www.isuhd.ro sau la numerele de telefon, 0254.214.220 sau 0254.214.221.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole