De curând, reprezentanții administrației publice a orașului Geoagiu au avut o întâlnire de lucru cu agenții economici care își desfășoară activitatea în stațiune. Înainte de a da startul oficial la sezonul 2015, au pus la punct câteva detalii.
,,Este o întrunire anuală, în cadrul căreia punctăm ceea ce trebuie dus la bun sfârșit pentru a spori confortul vizitatorilor în zonă, se fac noi propuneri de către agenții economici – propuneri ce urmează să fie puse în practică în următoarea perioadă, și se dezbate planul de desfășurare a activității pe ultima sută de metri înainte de debutul sezonului estival. Și pentru acest an, în sarcina Consilulului Județean Hunedoara intră lucrările de reamenajare a serpentinei, de la parapeți la vopsirea
conductei de gaz, înlocuirea indicatoarelor rutiere și plombarea gropilor. Nouă, administrației locale, ne revin lucrările de amenajare a zonelor verzi, acțiunile de ecologizare, dar și de amenajare a accesului la „ Cascada Clocota” și la „ Grota Haiducilor”. După cum se știe, sărbătoarea de 1 Mai ne va găsi cu porțile deschise. Sperăm într-un an bun din punct de vedere turistic și mai puțin ploios decât cel precedent,, a afirmat primarul din Geoagiu, Ioan Vălean.
Pe principiul clientul nostru, stăpânul nostru
Cât privește noutățile, începând cu anul curent, Complexul Băile Daco Romane dispune de un bazin de înot acoperit, de o zonă de plajă amenajată cu nămol de turbă, terapeutic, de dotări suplimentare precum scaune cu hidromasaj și jacuzzi, dar și de servicii de restaurant oferite cu caracter permanent, în imediata apropiere a bazinului acoperit. Cei de la Vila Mihu s-au concentrat pe extinderea serviciilor prin diversificarea lor (bază mică sportivă pentru tenis de masă și biliard, biciclete oferite turiștilor pentru mișcare în aer liber). La Hotel Vacanța și Vila Sanda s-au vizat achiziționarea unei noi aparaturi, reamenajarea terasei și a restaurantului, dar și o serie de schimbări în sălile de electrostimulare și unde scurte. În paralel, Complexul Hotelier Aida și-a propus amenajarea unei terase exterioare, pe traseul către „Grota Haiducilor”, amenajarea unui studio foto cu materiale promoționale și a unei saline artificiale. Renumitul Hotel Ceres are ca obiective de bază în 2015 recompensarea clienților fideli, organizarea unor excursii la principalele puncte de interes din zonă, dar și achiziționarea de aparatură medicală performantă și reamenajarea terasei de vară. De asemenea, patronatul Vilei Mona a considerat binevenită construirea unei terase multifuncționale și a unui spațiu care să cuprindă un salon de intreținere cu cabinet de masaj, băi cu apă termală și un salon de coafură, frizerie și manichiura .