Luni ia startul Cupa Big a liceelor la fotbal

Luni ia startul Cupa Big a liceelor la fotbal

A șasea ediție a Cupei Big a liceelor la fotbal va avea loc în perioada 16-19 februarie, la Sala Sporturilor din Deva. În premieră, unul dintre meciuri va fi jucat de cele mai bune echipe de fotbal ale liceelor din judeţ: este vorba de CNS „Cetate” Deva şi Colegiul Tehnic „Matei Corvin” din Hunedoara. Echipa din Hunedoara a fost invitată în competiţie în ultimul moment în locul celor de la Colegiul Tehnic Energetic „Dragomir Hurmuzescu”, care s-au retras.
În fiecare zi a competiţiei se vor disputa doua meciuri, în funcţie de tragerea la sorţi. Partidele vor incepe la orele 14:00, respectiv 15:00. Joi vor avea loc finala mică şi finala mare, începand cu orele 19:30. Vor fi premiate locurile I, II şi III, cel mai bun fotbalist, cel mai bun portar, golgeter-ul competiţiei, cea mai fairplay echipă.
În urma tragerii la sorţi, la actuala ediție a Cupei Big se vor disputa următoarele meciuri: Colegiul Naţional Decebal- Liceul de Muzică şi Arte Plastice „Sigismund Toduţă”, CNS Cetate Deva- Colegiul Tehnic „Matei Corvin” Hunedoara, Grupul Şcolar Grigore Moisil- Liceul teoretic Teglas Gabor şi Liceul pedagogic Sabin Drăgoi- Colegiul Tehnic Transilvania.
Meciurile vor fi conduse de arbitri din cadrul Colegiului de Arbitri Deva, iar finala îl va avea la centru pe Edy Kovacs, arbitru care activează la nivelul Ligii I la futsal. Evenimentul este realizat cu sprijinul: Consiliul Local și Primăria Deva, Inspectoratul Școlar Hunedoara, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport, Clubul Sportiv Municipal Deva, Serviciul SMURD și societatea de pază Hyperion.

 

Recomandari

Alte Articole