“Mă mut la mama!”, la Tetrul de Artă Deva (18 noiembrie, ora 19)

"Mă mut la mama!", la Tetrul de Artă Deva (18 noiembrie, ora 19)

“MA MUT LA MAMA!”
de Andreas Petrescu si, un pic, Gabriel Fatu
Distributia:
Adriana TRANDAFIR – mama
Andreas PETRESCU – Andrei (fratele mai mare)
si Gabriel FATU – Gabriel (fratele cel mic)
Scenografia: Iuliana GHERGHESCU
Regia: Gelu COLCEAG
Pret bilet: 50 lei
30 lei pret cu reducere
Doi frati, cu varste apropiate de 30 de ani, unul parasit de sotie, iar celalalt inselat de iubita, hotarasc sa se reintoarca acasa la mama, pentru a continua sa traiasca partea cu copilaria. Mama,vaduva fiind, desi e singura in casa, are un iubit…. L-a cunoscut la facultate, mama e STUDENTA!!!
Cand apar baietii acasa, apar si conflictele. In primul rand apar gelozii pe dormitor, fiecare are senzatia ca “mamica” il iubeste mai mult pe celalalt, iar ideea ca mama are un iubit, ca si ea are dreptul la dragoste, la viata, e de neconceput, in mintea celor doi: Mama este MAMA. Si atat!!! ………….
O comedie adevarata, o poveste vesela, optimista, dar cu accente dramatice, o bucatica rupta din viata de familie a noastra, a tuturor, despre ceea ce ar putea insemna o familie fericita…. Sau, drumul spre idealitate atunci cand speranta te invata sa traiesti frumos si sa te bucuri de fiecare clipa! Multe rasturnari de situatie, fiecare incearca sa isi marcheze teritoriul, dar, de fiecare data, cu rabdare si toleranta, cu nervii intinsi, dar si cu mult umor, totul se poate rezolva….

Recomandari

Alte Articole