Marian Godină lansează la Deva volumul „Flash-uri din sens opus” (14 martie)

Marian Godină lansează la Deva volumul „Flash-uri din sens opus” (14 martie)

Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva și Curtea Veche Publishing organizează în ziua de 14 martie 2016, ora 1700, în incinta Deva Mall, etajul trei, Salle d’Or, lansarea cărții polițistului Marian GODINĂ, intitulată „Flash-uri din sens opus”, urmată de o sesiune de autografe.
După lansarea de la Biblioteca Centrală Universitară București și participarea la Târgul de Carte „Gaudeamus” de la Craiova, polițistul Marian Godină va reveni la Deva, un oraș de care îl leagă amintiri și impresii plăcute legate de participarea la una dintre galele „Premianții fără premii”.
Cartea este o confesiune făcută de autor cu umor și cu sinceritate despre anii copilăriei și cei de școală, despre iubiri și deziluzii, dar mai ales despre viața de fiecare zi a polițistului, despre relațiile șef-subaltern în cadrul Poliției. Este, în același timp, o oglindă a societății românești actuale, societate în care polițistul vine în contact cu reprezentanți ai tuturor categoriilor sociale și le observă comportamentul cu acuitatea unui psiholog.
Cartea polițistului cu haz care a demonstrat că schimbarea poate începe cu fiecare dintre noi a devenit un adevărat fenomen editorial, fiind vândută în perioada de precomandă în 20.000 de exemplare.
Pe Marian Godină îl ştim de pe Facebook, unde ne ţine la curent cu cele mai noi întâmplări din traficul cotidian, toate povestite într-un stil aparte, original, amuzant. El este poliţistul care transformă personaje savuroase în adevăraţi exponenţi ai unor categorii sociale pe care nu avem cum să nu le fi întâlnit măcar o dată: românul care lucrează prin ţări străine şi, după ce se întoarce cu o maşină la mâna a doua, încalcă reguli de circulație fără remuşcări, bețivanul care comunică exclusiv prin înjurături, dar care totuşi îşi recunoaşte greşeala, micul întreprinzător care vrea să îşi câştige cinstit pâinea, dar pe care norocul îl cam ocoleşte.

„Despre Flash-uri din sens opus vă pot spune că este o carte care vă va trece cu siguranță prin toate stările. Vă va întrista, veți râde cu lacrimi, vă va amuza, veți regreta (nu că ați cumpărat-o), vă va provoca milă, revoltă, veți râde iar. Cu siguranță vă va antrena toți mușchii mimicii”, declară Godină.

Recomandari

Alte Articole