Maşină spulberată de un tren regio lângă Brad. Șoferița a scăpat cu viaţă

O hunedoreancă în vârstă de 34 de ani a fost rănită grav, în urma unui accident petrecut în apropiere de Brad. Femeia se afla la volanul unui autoturism Dacia, iar la trecerea peste calea ferată maşina a fost lovită de locomotivă.Echipajele SMURD au intervenit pentru scoaterea victimei din autoturismul zdrobit de impactul cu trenul regio.

„Pompierii au intervenit cu accesoriile de descarcerare, pentru extragerea femeii rănite grav, din autoturismul care fusese târât aproximativ 20 de metri pe terasamentul căii ferate. Pacienta a fost stabilizată şi ingrijită, iar apoi a fost transportată la spital”, a declarat căpitanul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

„Femeia aflată la volan nu a respectat semnificaţia indicatoarelor rutiere amplasate la trecerea la nivel cu calea ferată simplă şi a fost surprinsă şi accidentată grav de trenul regio care circula pe ruta Arad – Brad”, a declarat inspectorul principal Bogdan Niţu, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

 

 

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole