Ministrul Borbely la Deva

Ministrul Mediului şi Pădurilor, Laszlo Borbely a fost prezent astăzi la Deva unde, în sediul Prefecturii judeţului Hunedoara, a susţinut o conferinţă de presă în care a discutat despre mai multe proiecte legate de judeţul nostru şi nu numai.

Problema deponeurilor de deșeuri este veche, iar ministrul a ţinut să precizeze că primarii din 17 judeţe ştiau acest lucru de patru ani şi până acum nu au făcut nimic. Printre aceste judeţe se numără şi Hunedoara. Însă aici ministrul crede că problema se va rezolva până la sfârşitul anului.

În ceea ce priveşte alimentarea cu apă şi canalizare, judeţul Hunedoara stă destul de bine deşi se află printre ultimele patru judeţe care mai trebuie să semneze proiectul.

Pe lângă aceste probleme, ministrul Laszlo Borbely a mai discutat şi despre proiectele legate de pistele pentru biciclişti. Momentan sunt depuse 37 de proiecte care urmează să fie evaluate. Dintre acestea două sunt din judeţul Hunedoara.

La capitolul păduri, ministrul a declarat că anul trecut au reuşit să aloce de şase ori mai mulţi bani pentru investiţii în acest domeniu.

După conferinţa de presă şi întâlnirea cu membrii UDMR, ministrul a plecat în vizită de lucru la barajul de la Mihăileni, şi în cartierul de strămutaţi din oraşul Brad.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole