Municipiul Deva s-a înscris din nou în competiția „Oraşul Reciclării”

Municipiul Deva s-a înscris, pentru al doilea an consecutiv, în competiţia „Oraşul Reciclării” organizată de compania Eco-Rom Ambalaje, sub patronajul Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice.

La „bătălia” pentru cel mai curat oraş, cu gradul cel mai ridicat de colectare selectivă a deşeurilor de ambalaje, participă 32 de municipii din România. Competiţia se va încheia în 30 iunie 2014. Primăriile participante se vor lupta pe mai multe „fronturi”: cel al calității serviciilor de colectare separată a deșeurilor de ambalaje, al celor mai bune „muniții” de conștientizare și mobilizare a populației pentru a separa deșeurile și, în final, al celor mai mari cantități de deșeuri de ambalaje colectate.

La finalul celor 6 luni, câștigătorul va obține titlul de ,,Orașul Reciclării” și marele premiu: o zonă eco wi-fi, un spațiu inedit de relaxare, 100% eco și cu acces liber la internet în valoare de 12.000 euro.

În prezent, 177 containere destinate colectării separate a deșeurilor de ambalaje sunt puse la dispoziția populației Municipiului Deva printr-un parteneriat între Eco-Rom Ambalaje, Primăria Municipiului Deva și societatea de salubritate S.C. SALUBRITATE SA.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole