În această perioadă se desfășoară Târgul de Turism de la București. La această ediție, din partea Castelului Corvinilor participă directorul Cristian Roman. Castelul este reprezentat în cadrul standului județului Hunedoara – cu mesajul „Milioane de ani de povești și legende”, județul nostru este prezent prin intermediul reprezentanților principalelor obiective turistice hunedorene.

Sute de vizitatori au fost prezenți deja la deschiderea Târgului de Turism al României, ediția de primăvară 2018. Standul județului Hunedoara a avut numeroși vizitatori, obiectivele turistice ale județului bucurându-se de o mare apreciere din partea publicului. Mii de hărți, broșuri, pliante, flyere, dar și proiecții ale clipurilor de prezentare ale zonelor turistice sunt puse la dispoziția vizitatorilor așteptați în aceste zile la Romexpo.

Târgul are loc în cadrul Complexului Expozițional Romexpo și reunește reprezentanții celor mai importante companii de turism din țară și străinătate. Târgul de Turism al României este deschis în zilele de joi, vineri și sâmbătă, 22-24 februarie 2018, între orele 10:00 – 18:00, și duminică, 25 februarie 2018, între orele 10:00 – 16:00, în Complexul Comercial Romexpo, iar standul județului Hunedoara se găsește în Pavilionul B1.