O autoutilitară s-a ciocnit cu o motocicletă în municipiul Deva. Vezi cine a fost de vină

Doi motocicliști implicați duminică în accidente rutiere produse pe DN 7

Aseară, în jurul orei 23:07, un conducător auto în vârstă de 32 ani, din municipiul Deva, care conducea o autoutilitară pe strada Mihai Eminescu din municipiul Deva, la intersecția cu strada Călugăreni, a efectuat un viraj la stânga și nu a acordat prioritate de trecere unui moped condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 35 ani, din municipiul Deva. Cele două autovehicule au intrat astfel în coliziune.
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a unei tinere în vârstă de 21 ani, din municipiul Deva, pasageră pe moped, dar și rănirea ușoară a conducătorului mopedului.
În urma testării cu aparatul alcooltest a celor doi bărbaţi, în situaţia conducătorului mopedului a rezultat o concentraţie de 0,69 mg/litru alcool pur în aerul expirat.
Poliţiştii au întocmit în acest caz două dosare de cercetare penală, atât pe numele conducătorului auto pentru săvârşirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cât şi pe numele conducătorului mopedului pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice..

Recomandari

Alte Articole