O hunedoreancă a rămas fără portofel într-un restaurant

Orăştie: Reţinuţi de poliţişti după ce au tâlhărit un minor

În data de 09.11.2020, în jurul orei 13.00, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-a prezentat o femeie de 55 de ani, din Hunedoara, care a reclamat faptul că în data de 08.11.2020, în intervalul orar 14.30 – 19.30, în timp ce se afla la un restaurant din Hunedoara, persoane necunoscute i-au sustras din poșetă portmoneul, în care se aflau carduri bancare, acte de identitate şi diferite sume de bani (în lei şi valută), prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 450 de lei.
În urma activităților investigative, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara au identificat un tânăr de 22 de ani, din Hunedoara, bănuit de comiterea infracţiunii de furt reclamate.
Faţă de tânăr, care la momentul comiterii faptei ar fi trebuit să se afle în arest la domiciliu, fiind cercetat tot pentru comiterea unei infracţiuni de furt (măsură preventivă pe care nu a respectat-o), poliţiştii au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore.
Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva şi urmează să fie prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor preventive legale.

Recomandari

Alte Articole