O hunedoreancă și-a agresat fostul soț

Hunedoara: Minoră lăsată nesupravegheată, lovită de o mașină

În data de 02.08.2021, în jurul orei 19:40, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de un bărbat de 51 de ani, din municipiul Hunedoara, cu privire la faptul că fosta soție a venit la apartamentul său și produce scandal.

Patrula de siguranță publică care s-a deplasat la fața locului a luat legătura cu apelantul, care a relatat faptul că, la geamul locuinței sale situate în municipiul Hunedoara, a venit fosta soție, o femeie în vârstă de 47 de ani, din Hunedoara, care, pe fondul unor neînțelegeri a aruncat o bucată de tablă metalică și o bucată de gresie în direcția reclamantului, provocându-i acestuia excoriați la nivelul coapsei piciorului stâng și în zona capului. De asemenea, bărbatul a mai reclamat că, în timpul acestui incident, i-a fost distrusă plasa anti-insecte de la geamul locuinței.

Reclamantul a fost transportat la o unitate medicală din Hunedoara pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Poliţiştii au întocmit chestionarul de evaluare al riscului privind violența în familie, urmând emite un ordin de protecție provizoriu faţă de femeie. Totodată, în cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de violență în familie și distrugere.

Recomandari

Alte Articole