O minoră de 14 ani, aflată în excursie, a dispărut în Munţii Retezat

O minoră de 14 ani, aflată în excursie, a dispărut în Munţii Retezat

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din Haţeg, judeţul Hunedoara au fost sesizaţi despre faptul că Rădoi Daliana, de 14 ani, a dispărut din Poiana Pelegii, din Masivul Retezat, unde era într-o excursie alături de alţi 5 copii.

Aceasta ar fi plecat voluntar din locul de campare la data de 20 august a.c., în jurul orei 16.00, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălţime 1,50 – 1,55 m, greutate 55 – 60 de kg, faţă rotundă, ochi verzi, păr şaten, tuns scurt, ondulat, cu breton neregulat.

La data dispariţiei, minora era îmbrăcată cu un hanorac de culoare maro, cu imprimeu de culoare portocalie, pantaloni tip colanţi negri, pantofi sport albi şi purta un fes neagru.

Minora purta un rucsac roşu şi negru, în care avea doar obiecte de îmbrăcăminte, fără a deţine documente de identitate sau bani.

Poliţişti din Hunedoara, jandarmi, salvamontişti, pădurari din cadrul Ocolului Silvic Retezat – Rîu de Mori şi rangeri montani efectuează acţiuni de căutare a acesteia.

Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat sa apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Recomandari

Alte Articole