Patru raniţi şi din nefericire şi un decedat, intr-un accident la Orăştie.

Un tânăr a murit și alți patru au fost grav răniți în urma unui accident de circulație, petrecut sâmbătă dimineața în municipiul Orăștie. Victimele au vârste cuprinse între 16 și 22 de ani, două dintre acestea fiind transportate cu un elicopter SMURD la Timișoara, iar una la Târgu Mureș.

Accidentul s-a produs pe DN7, aproape de centrul orașului. Potrivit polițiștilor, șoferul unui autoturism, un tânăr de 22 de ani, a acroșat o autoutilitară care venea pe contrasens, după care s-a izbit frontal cu o altă utilitară. Acesta a decedat pe loc, iar ceilalți trei pasageri din mașină, cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, au fost grav răniți. Pentru scoaterea acestora dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare. “Din primele cercetări, se pare că accidentul s-a produs pe fondul neatenției dar și a vitezei”, au precizat reprezentanții Poliției Județene care au deschis dosar de cercetare penală în acest caz. Doi dintre tinerii răniți în accident au fost transportați, câteva ore mai târziu, cu un elicopter SMURD, la Spitalul Județean din Timișoara.

Băiatul de 18 ani, implicat în accident, a fost transferat la o clinică de specialitate din Târgu Mureș. Surse din rândul Asociației Salvital Hunedoara, cea care coordonează SMURD in județ, sustin că, inițial, s-a decis transferarea adolescentului la un spital din Bucureşti, dar riscul de a nu supraviețui până acolo era prea mare.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole