Percheziții efectuate în Hunedoara, la persoane bănuite de furt din societăți comerciale

Percheziții DNA în județele Hunedoara și Mehedinți

Poliţişti de investigaţii criminale din Hunedoara au efectuat 10 percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de furt dintr-un magazin care comercializa aparatură electronică, cauzând astfel un prejudiciu de peste 11.000 de lei. / În urma percheziţiilor, două persoane au fost reţinute, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

La data de 2 aprilie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţi Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara au efectuat 10 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de furt din societăţi comerciale.

În urma acţiunii au fost identificate două persoane, în vârstă de 22 şi 24 de ani, care sunt bănuiţi că, la data de 5 martie a.c., ar fi pătruns, prin forţarea unei uşi de acces, în interiorul unui magazin situat pe bulevardul Dacia şi care comercializează aparatură electronică.

Din interiorul magazinului, cei doi ar fi sustras şase telefoane mobile şi un laptop, creând astfel un prejudiciu total de peste 11.000 de lei.

Din cercetările poliţiştilor a reieşit faptul că, cei doi hunedoreni ar fi pătruns în magazin, prin efracţie, purtând mănuşi şi cagule, şi ar fi sustras şase telefoane mobile şi un laptop, pe care, ulterior, le-ar fi vândut unor clienţi de ocazie.

În urma activităţilor investigative, poliţiştii au reuşit recuperarea a patru telefoane mobile, cercetările continuând în vederea recuperării integrale a prejudiciului şi a documentării întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite de comiterea de infracţiuni.

Cei doi au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Municipiului Deva, iar în cursul zilei de astăzi urmează să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Recomandari

Alte Articole