Aseară, în jurul orei 19:00, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din orașul Petrila, cu privire la faptul a fost agresat fizic de mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în după-amiaza zilei de 18.01.2015, în jurul orelor 18:00, reclamantul, în vârstă de 21 de ani, din Petrila, s-a deplasat împreună cu un prieten la sala de sport a unui liceu din Petroșani pentru un meci de fotbal, context în care tânărul a luat un telefon mobil ce se afla într-o geacă din tribune, care nu îi aparținea, și a fugit, părăsind sala de sport.

Tânărul a fost observat de mai multe persoane, iar proprietarul telefonului, un tânăr în vârstă de 26 de ani, însoțit de mai mulți prieteni, l-au urmărit pe tânărul în vârstă de 21 de ani, și după ce au recuperat telefonul, l-au agresat fizic.

În urma consultului medical de specialitate, tânărul agresat a fost transferat de la secția de Urgență a Spitalului din Petroșani la Spitalul Spitalului Județean din Deva.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Petroșani pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.