Petroșenean reținut, după ce tâlhărit un bărbat în vârstă de 61 de ani

Petroșenean reținut, după ce tâlhărit un bărbat în vârstă de 61 de ani

În urma activităților investigative desfășurate, poliţiştii petroşăneni au reuşit, în data de 01.03.2018, identificarea şi reţinerea unui bărbat în vârstă de 39 de ani, din Petroşani, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată. Fapta pentru care este cercetat petroşăneanul a fost comisă la data de 18.02.2018.
Victima, un bărbat în vârstă de 61 de ani (aflat sub influența băuturilor alcoolice), le-a declarat poliţiştilor faptul că, după lăsarea întunericului (în jurul orei 19:00), a fost acostat de un bărbat care i-a propus să îi intermedieze întreținerea de relații sexuale cu o tânără. Persoana vătămată a fost de acord cu propunerea, motiv pentru care a fost condus într-o zonă slab circulată și iluminată, în spatele unui hotel din Petroşani, bărbatul care i-a făcut propunerea i-a pulverizat în față o substanță iritant lacrimogenă şi l-a deposedat de 180 de lei, bani pe care îi avea în buzunar. Activităţile investigative au fost îngreunate de faptul că persoana vătămată se afla în stare vădită de ebrietate, fiind oscilant în declarații cu privire la starea de fapt şi furnizând date vagi cu privire la cele întâmplate. Persoana vătămată a fost condusă la Spitalul de Urgență Petroșani, pentru un consult medical de specialitate, însă nu a necesitat internare.
În urma probatoriului administrat, față de prezumtivul autor al faptei de tâlhărie calificată s-a dispus continuarea urmăririi penale şi reţinerea pentru 24 de ore. Acesta urmează să fie prezentat Judecătoriei Petroșani, cu propunere de arestare preventivă.

Recomandari

Alte Articole