Polițiștii au prins un tânăr din Lupeni, care a furat în Germania bijuterii în valoare de 5800 de euro

Vineri 5 iulie, în jurul orei 17.30, poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale – I.G.P.R., împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Lupeni, beneficiind de suportul informativ al specialiştilor Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R. au desfăşurat o acţiune în urma căreia l-au depistat pe M. Cosmin, de 23 de ani, urmărit internaţional de autorităţile judiciare din Germania care au emis pe numele său un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunii de furt din locuinţe, faptă săvârşită pe teritoriul Germaniei.

Din cercetările poliţiştilor a reieşi faptul că, la data de 18 martie a.c., M. Cosmin, împreună cu alţi complici, ar fi pătruns, prin efracţie, într-un imobil din oraşul german Schwalbach de unde ar fi sustras bijuterii în valoare de 5800 de euro.

La data de 22 martie a.c., folosind acelaşi mod de operare, suspectul, împreună cu alţi membrii ai bandei ar fi pătruns într-un imobil din oraşul Puttlingen, de unde au sustras bijuterii, a căror valoare nu este cunoscută până în prezent.

Suspectul a fost prezentat Curţii de Apel Alba, care a emis pe numele său un mandat de arestare pentru 29 de zile, acesta fiind încarcerat în Arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, în vederea predării autorităţilor judiciare din Germania.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole