Polițiștii i-au prins pe cei care au tâlhărit un bătrân din Brad, în vârstă de 82 de ani

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Brad, împreună cu poliţiştii Serviciului Acţiuni Speciale Hunedoara, au identificat şi reţinut pe FLORIN A., de 48 de ani, din Brad şi pe ELENA C., de 23 de ani, din comuna Crişcior, cu privire la care s-a stabilit faptul că sunt prezumtivii autori ai unui furt din locuinţă, comis în data de 16.06.2013, în municipiul Brad, în dauna unui bărbat de 82 de ani.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că FLORIN A. şi ELENA C. cunoşteau faptul că partea vătămată deţinea o sumă mare de bani. Femeia s-a deplasat la locuinţa părţii vătămate de mai multe ori, câştigându-i încrederea prin oferirea de servicii de menaj.

În seara zilei de 16 iunie a.c., femeia s-a deplasat din nou la locuinţa părţii vătămate, sustrăgându-i dintr-un dulap suma de 24.000 lei şi bijuterii din aur în valoare de 1.500 lei.

Cu ocazia percheziţiilor efectuate la domiciliile celor doi suspecţi, poliţiştii au reuşit să recupereze bijuteriile şi suma de 1.000 de lei.

Persoanele în cauză au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Brad cu propunere de arestare preventivă, Judecătoria Brad a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt calificat în cazul bărbatului şi furt calificat în cazul femeii.

Cei doi au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Recomandari

Alte Articole