Primăria municipiului Hunedoara organizează cu ocazia Zilei Îndragostiților/ Valentine’s Day concursul “CEA MAI FRUMOASĂ DECLARAȚIE DE DRAGOSTE”

Primăria municipiului Hunedoara organizează cu ocazia Zilei Îndragostiților/ Valentine's Day concursul "CEA MAI FRUMOASĂ DECLARAȚIE DE DRAGOSTE"

Declarația cu cele mai multe Like-uri/ Îmi place, va fi câștigătoarea concursului.

Premiul constă într-o cină romantică la un restaurant din Hunedoara, în seara de 14 februarie.

Pentru a participa, utilizatorii trebuie să acceseze pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Hunedoara , să apese butonul ” Îmi place / Like” din partea de sus a paginii, să trimită textul cu tematica specifică titlului concursului printr-un mesaj privat către Primăria municipiului Hunedoara, să lase un nume și un număr de contact, să recomande prietenilor să le voteze declarația. Este permisă înscrierea unui singur text din partea concurentului utilizator pe toată durata concursului.

Mai multe detalii găsiți în REGULAMENT :

Regulament concurs Valentine’s Day
PARTICIPAREA LA CONCURSUL „CEA MAI FRUMOASĂ DECLARAȚIE DE DRAGOSTE”:

Art. 1 – Concursul se va derula în conformitate cu prezentul regulament (“Regulamentul”) care este obligatoriu pentru toţi participanţii. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe durata concursului, urmând ca asemenea modificări să intre în vigoare numai după publicarea acestora prealabilă.
Art. 2 – Concursul se va desfăşura până în data de 14.02.2015, se accepta declaratiile trimise in periaoda 09.02.2015 – 13.02.2015,iar voturile ( Îmi place/Like) se contoriza până în data de 14.02.2015, ora 12.00.
Art. 3 – La acest concurs poate participa orice persoană fizică, membră a comunităţii Facebook, cu domiciliul în Hunedoara cu excepţia angajaţilor Organizatorilor, precum şi a membrilor familiilor acestora (copii, părinţi, soţ/soţie, frati). Participarea este gratuită. Participanţii la această Campanie sunt denumiţi în cele ce urmează şi ” Utilizatori”.
Art. 4 – Pentru a participa, utilizatorii trebuie să acceseze pagina de Facebook a Primariei Municipiului Hunedoara , să apese butonul ” Îmi place / Like” din partea de sus a paginii, sa trimita textul cu tematica specifica titlului concursului printr-un mesaj privat catre Primaria municipiului Hunedoara, sa lase un nume si un numar de contact, să recomande prietenilor să le voteze textul. Este permisă înscrierea unui singur text din partea concurentului utilizator pe toată durata concursului.
Art. 5 – Declarația poate fi trimisa sub forma de text sau poza + text. Declaratiile trebuie să aibă un conținut decent. Organizatorul își rezervă dreptul de a descalifica / exclude din concurs materialele transmise de participanți și care nu respectă condițiile menționate mai sus.
Art. 6 – Nu se acceptă textele care conțin mesaje obscene sau indecente, nu respectă condițiile prezentului regulament, nu respectă condițiile impuse de lege (sunt materiale ilegale, periculoase, malițioase, calomniatoare, obscene, pornografice sau vulgare sau materiale care ar putea fi considerate ca instigare la acte penale sau ilegale), nu se încadrează în direcțiile și temele campaniei sau care reprezintă încercări de fraudare a sistemului.
Art. 7 – Utilizatorii sunt unici responsabili pentru orice consecinte directe sau indirecte care pot aparea ca urmare a participarii la acest concurs. Participanții sunt în întregime responsabili de conținutul imaginilor, textelor și informațiilor postate sau introduse pe site sau transmise altor membri. Participanții își asumă răspunderea cu privire la dezvăluirea către public a respectivului material, precum și pentru respectarea tuturor prevederilor legale privind dreptul de autor aferent materialului transmis.
Art. 8 – Organizatorul nu este responsabil pentru faptul că terțe părți pot utiliza informații pe care participanții la concurs le postează sau le fac disponibile în spațiile dedicate concursului.
Art.9 – Pentru a putea vota o declaratie înscrisă în concurs, utilizatorii de Facebook trebuie să fie fani ai paginii Primaria Municipiului Hunedoara. Votarea se realizează apăsând butonul “Like” situat sub fotografie. Un utilizator poate să voteze un număr nelimitat de declaratii. Un utilizator poate să voteze o singură dată aceeasi declaratie pe toată durata concursului.
Art. 10 – Declaratia cu cele mai multe voturi primite din partea utilizatoriilor va fi premiată cu o cina romantica intr-un restaurant din localitate, in seara de 14.02.2015.
Art . 11 – Concursul nu este sponsorizat, susţinut sau administrat de, sau în asociaţie cu Facebook. Participanţii la acest concurs înţeleg că informaţiile furnizate de către ei în cadrul concursului sunt destinate Organizatorului şi nu sunt adresate către Facebook. Informaţiile pe care participanţii le furnizează vor fi utilizate doar de Organizator în condiţiile prezentului Regulament.
Art. 12 – Organizatorul concursului nu îşi asumă responsabilitatea:
a. pentru declaratiile inscrise după terminarea concursului;
b. dacă datele furnizate la înscrierea în concurs nu pot fi identificate. În acest caz, Organizatorul nu îl va putea contacta pe câştigător pentru a-i livra premiul.
c. pentru întreruperile intervenite oricând şi indiferent de cauză ale serviciului de internet şi/sau a serverului ce găzduieşte Site-ul, indiferent de motivul întreruperii.
d. pentru orice fotografie sau text insusit in mod ilegal de catre utilizatori, sau care incalca dreptul de proprietate asupra fotografiei/textului respectiv.

LITIGII ŞI FRAUDE:
Art. 13 – În cazul unor litigii apărute între Organizator şi Participanţii la concurs, acestea vor fi soluţionate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părţile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluţionare instanţelor judecătoreşti române competente de la sediul Organizatorului.
Art. 14 – Organizatorul este îndreptăţit să ia toate măsurile necesare în caz de tentativă de fraudă a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestui concurs.

Recomandari

Alte Articole