Razie efectuată de polițiști în cartierele mărginașe ale Petroșaniului. Vezi rezultatele

În data de 23.10.2013, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Petroşani au organizat o razie în cartierele Aeroport, Colonie și în zona Livezeni din Petroșani.
În urma activităţilor desfăşurate, polițiștii Biroului Investigaţii Criminale i-au depistat pe:
–  CĂTĂLIN B., de 29 de ani, din Petroșani, care oferea spre vânzare un telefon mobil , iar din verificările efectuate s-a stabilit faptul că acesta a fost sustras în noaptea de 19/20.10.2013 dintr-o cabană din Stațiunea Straja şi aparține unui tânăr de 18 ani , din Vulcan, la Poliţia Municipiului Lupeni fiind înregistrat dosar penal cu privire la furtul telefonului mobil.
–  IOAN B., de 45 de ani, din Petrila, cu privire la care s-a probat faptul că este prezumtivul autor al unei infracţiuni de furt calificat. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în noaptea de 11/12.03a.c., a spart geamurile portierelor din partea dreaptă ale unui autoturism parcat pe strada Constructorul din Petroşani şi a pătruns în interior, de unde a sustras diferite bunuri (inclusiv un portofel cu acte şi bani), cauzând un prejudiciu în valoare de 2.000 lei.
De asemenea, a fost depistată o minoră în vârstă de 14 ani, din municipiul Petroșani, care a plecat voluntar de la domiciliul la data de 14.10.2013. Minora se afla în urmărire naţională din data de 15.10.2013 și a fost încredințată tatălui, stabilindu-se că nu a fost victimizată în niciun fel pe durata dispariţiei.
Totodată, cu ocazia microfiltrului efectuat de polițiștii Biroului Rutier Petroşani în zona DN 66 Livezeni, au fost controlate 28 de autovehicule, fiind aplicate 4 sancțiuni la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de 7.200 lei.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole