Reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, după ce a incendiat un autoturism parcat pe o stradă din oraşul Simeria

În data de 28.01.2020, în jurul orei 01:00, Poliţia Orașului Simeria a fost sesizată despre faptul că un autoturism parcat pe o stradă din oraş prezintă urme parţiale de incendiere (valoarea prejudiciului declarat de proprietarul maşinii este de aproximativ 9.000 de lei).
Poliţiştii, în urma activităților investigative derulate în cadrul dosarului penal constituit cu privire la comiterea infracțiunii de distrugere, au reuşit să identifice un bărbat de 41 de ani, din oraşul Călan, cu privire la care efectuează cercetări privind infracţiunea reclamată.
În cursul zilei de ieri, în urma unei acțiuni, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, cei ai Polițiilor Oraşelor Călan și Simeria, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, l-au depistat pe bărbatul bănuit de comiterea faptei, pe raza orașului Călan, și l-au reținut pentru 24 de ore.
Cel în cauză a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției Municipiului Deva şi urmează a fi prezentat unităţii de Parchet competente, în vederea luării de măsuri preventive.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole