Ieri, la ora 01:38, Poliţia Municipiului Lupeni a fost sesizată despre faptul că două persoane necunoscute au spart geamul ușii de acces în scara blocului unui bloc de locuinţe din Lupeni și au lovit cu pumnii și picioarele trei locatari care ieșiseră din apartamente  să vadă ce se întâmplă.

Imediat, la faţa locului s-a deplasat o  echipă operativă care i-a identificat pe agresori ca fiind  ALEXANDRU V. de 26 de ani și BOGDAN N., de 20 de ani, ambii din Lupeni, faţă de care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, violare de domiciliu și  lovire sau alte violențe.

În prinderea şi probarea faptelor comise de cei doi suspecţi a contribuit unul dintre locatarii blocului, poliţist în cadrul Poliţiei Municipiului Lupeni, care deşi se afla în afara orelor de program a luat primele măsuri pentru reţinerea prezumtivilor autori, până la sosirea echipei operative.

Cei doi au fost reținuți ieri pe bază de ordonanță de reținere și introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Poliției Municipiului Deva, urmând a fi prezentați în data de 20.03.2013 Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani cu propunere de arestare preventivă.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole