Ședință de bilanț pe anul 2018, la Inspectoratul de Jandarmi Județean „Decebal” Hunedoara

Ieri, 8 ianuarie 2019, prefectul Fabius Tiberiu Kiszely și subprefectul Dorel Ovidiu Bretean au participat la ședința de evaluare a activității Inspectoratului de Jandarmi Județean „Decebal”.
La eveniment au mai participat primarul Municipiului Deva, Florin Oancea, președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Flaviu Bobora, senatori și deputați și colonelul Mircea Claudiu Boariu, șeful Direcției Financiare a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

În anul 2018, activitatea jandarmilor hunedoreni a vizat intensificarea misiunilor specifice, în special în domeniul gestionării adunărilor publice, prin protecția participanților și prevenirea tulburării ordinii de drept, de menținere a ordinii publice, atât independent, cât și împreună cu efectivele de poliție, în vederea prevenirii și combaterii criminalității, pe înreg cuprinsul județului și creșterea siguranței cetățeanului.
De remarcat este faptul că în anul 2018, jandarmii montani au desfășurat independent sau în colaborare cu salvamontiștii 41 de acțiuni de căutare și salvare/ evacuare a persoanelor aflate în dificultate în zona montană, la care au participat 139 de jandarmi montani.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole