Primăria Municipiului Hunedoara în parteneriat cu Asociația “En-Hacore” vă informează că vineri, 25.09.2015, ora 15.30 – în incinta Grădinii Zoologice, are loc Seminarul “Porți Deschise” în cadrul “Centrului interactiv pentru educație nonformală și voluntariat Hunedoara”, proiect finanțat prin programul RO10 –Copii și tineri aflați în situații de risc și inițiative locale și regionale pentru reducerea inegalităților naționale și pentru promovarea incluziunii sociale, din cadrul Mecanismului financiar SEE 2009-2014.

Prin acest proiect se urmărește reducerea efectelor situațiilor de risc în care se află copiii și tinerii până la 26 de ani, prin dezvoltarea unei inițiative ce susține prevenirea abandonului școlar, reducerea inegalităților, excluziunii sociale și diversificarea metodelor de educație, complementare celor formale, cu scopul formării unui stil de viață.

Scopul evenimentului Seminar “Porți Deschise” constă în conștientizarea comunității despre viziunea în urma căreia au loc activitățile propuse în cadrul centrului. Evenimentul “Porți Deschise” presupune interacțiunea directă cu comunitatea, informarea și motivarea liderilor de a participa activ.

Pentru mai multe informații, înscrieri si colaborări, vă invităm să vizitați Grădina Zoologică Hunedoara, str. Pădurii, nr.1, www.centrulinteractivhd.ro sau contactați-ne la numărul de telefon 0761337168.